PGT69 s.r.o.

Výroba reklamy. Realizácia polepov áut, montáž autofólií a bezpečnostných fólií. Leštenie plastových svetlometov. Reklamné tabule s polepom, informačné a orientačné systémy. Potlač textilu.

Autofólie a bezpečnostné fólie
Montáž vysokokvalitných autofólií a bezpečnostných fólií SunTek a 3M s osvedčením a certifikátom. Fólie vás okrem iného ochránia aj pred UV žiarením, prípadným poranením z rozbitého skla, znížia viditeľnosť do vnútra automobilu. Bezpečnostné fólie až do hrúbky 300 mikrometrov, veľmi široká farebná škála, od transparentných, cez zatmavovacie, farebné až po reflexné a protislnečné, použitie na firemné budovy, ale aj rodinné a obytné domy.

Textil
Realizujeme potlač textilu, v ponuke máme kvalitný textil: tričká, polokošele, mikiny, šiltovky, tepláky a pod., ale potlač Vám vieme spraviť aj na váš textil. Potlač robíme po dohode aj podľa vášho vzoru už od jedného kusu. Používame len kvalitné fólie, či už flex (fólia s hladkým povrchom) alebo flock (fólia so semišovým povrchom). Naše výrobky majú vynikajúcu farebnú stálosť a životnosť. Výhodou potlače je aj to, že nepraská.

Plošná reklama
Na mieru Vám spracujeme reklamné tabule s polepom plotrovým výrezom z farebných fólií. Zo širokej ponuky nosných materiálov rôznych rozmerov, Vám odporučíme ten najvhodnejší pre danú aplikáciu. Tento reklamný pútač Vám poslúži k bezpečnej identifikácii Vašej firmy, sídla, prevádzky, predajne, alebo ako vonkajšia reklama.

Polepy
Ideálny prostriedok ako zviditeľniť vašu firmu je pojazdná reklama na Vašom aute, alebo na Vašom motocykli.
Realizujeme profesionálne polepy na auto a moto. Používame len kvalitné 3M fólie.

Adresa:
Sv. Cyrila a Metoda 10, 92101 Piešťany
Telefón:
0949 273 929
0908 198 534
IČO:
47583444 (Dohľadať v ORSR)