Zdravé stravování s.r.o.

Redukčný program na chudnutie - príprava a rozvoz diétneho jedla. Firma každý deň privezie 5 porcií čerstvo pripraveného jedla pre zdravý a vyvážený jedálny lístok.

Zdravé stravovanie sa už desať rokov stará o váš jedálniček. Denne rozváža zákazníkom vyvážené celodenné menu z tých najlepších surovín.

Všetky jedlá pripravujú kreatívni kuchári za použitia moderných technológii podľa receptúr zostavených erudovanými nutričnými špecialistkami pod vedením Mgr. Kateřiny Šimkovej (Masarykova univerzita, lekárska fakulta, odbor výživa človeka).

Široké spektrum programov ponúka to najlepšie z výživy ako pre bežného klienta, tak aj pre športovcov, vegetariánov, dojčiace maminky. Celkovo sa dá vybrať z viac ako 10 rôznych variánt.

Mimoriadnemu záujmu sa tešia jedálničky pripravené pre redukciu hmotnosti a nadstavenie zdravého životného štýlu. Možnosť vylúčenia určitých potravín alebo skupiny potravín je jedným z ďalších benefitov, ktorým Zdravé stravovanie vychádza v ústrety potrebám svojich klientov.

Ako jedna z mála spoločností ponúka aj služby nutričných poradní a individuálnej konzultácie.

Za dopravu k zákazníkovi domov alebo do zamestnania sa neúčtujú žiadne ďalšie poplatky. Jednou z ďalších možností je vyzdvihovanie stravy v niektorom zo siete odberných miest.

Zdravé stravovanie ponúka programy pre diétu, hodnotnú stravu i aktívny život pre všetkých klientov od detského po seniorský vek.​

Adresa:
Jiřího z Poděbrad 978, 69662 Strážnice, ČR
Telefón:
0917 361 137
+420 778 978 311
+420 517 070 333
IČO:
29292069

Kontaktný formulár