AMSTAVBA s.r.o.

Non-stop poruchová služba v oblasti voda a kanalizácia. Čistenie kanalizácií, odtokov, monitoring potrubia, pokládka a výmena kanalizácií, oprava kanalizačného a vodovodného potrubia, vodoinštalatérske práce, zemné práce. Komplexná stavebná činnosť.

Spoločnosť Amstavba s.r.o., zaoberajúca sa komplexnou problematikou čistenia, monitorovania a opráv kanalizácie a taktiež stavebnou činnosťou, vznikla v roku 2008 po predchádzajúcej dlhoročnej praxi a skúsenostiach. Základom úspešnosti firmy je kvalita vykonaných prác, priaznivé ceny, rýchlosť a dodržiavanie podmienok a termínov.

Sídlo spoločnosti sa nachádza v Banskej Bystrici, no pôsobnosť je zameraná na stredoslovenský a taktiež západoslovenský región. O chod spoločnosti sa stará tím ľudí, ktorí sa od samého vzniku spoločnosti špecializujú na svoju oblasť, a preto sa zákazníci môžu spoľahnúť, že sa u nich stretnú vždy s profesionálnym prístupom, kvalitnou prácou a neoceniteľnými skúsenosťami.

Ambíciou spoločnosti je nielen zvyšovanie počtu pracovníkov a kvalitnejšej technológie, ale aj neustále vykonávanie kvalitnej práce a spokojnosť zákazníkov.

Svoje služby poskytuje individuálnym klientom v rodinných domoch a bytoch ako aj bytovým podnikom, bytovým družstvám, domovým samosprávam, nemocniciam, podnikateľským subjektom v ich objektoch, školským zariadeniam, reštauračným zariadeniam a iným.

Adresa:
Majerská cesta 98, 97401 Banská Bystrica
Telefón:
0910 585 734
0918 881 408
IČO:
44152884 (Dohľadať v ORSR)
Pracovná doba:
Pondelok:non-stop
Utorok:non-stop
Streda:non-stop
Štvrtok:non-stop
Piatok:non-stop
Sobota:non-stop
Nedeľa:non-stop