Internorm, s.r.o.

Predaj, montáž a servis plasthliníkových a drevohliníkových okien a dverí. Množstvo inovácii I-tec. Tienenie, uzamykanie, dizajnér dvier, tieniaca technika, smart riešenia. Rolety a okenice, vnútorné a vonkajšie žalúzie. Sieťky proti hmyzu.

Internorm ako popredná rakúska značka okien Európy ponúka už viac ako 90 rokov zákazníkom s vysokými nárokmi smer určujúce riešenia pre okná a vchodové dvere s najvyššou energetickou efektívnosťou, poprednou kvalitou výrobkov, vysokou kompetenciou služieb od poradenstva cez montáž až po údržbu.
Internorm produkty sú vyrábané 100% v Rakúsku. Produkty v rôznych dizajnových štýloch - od moderných až po tradičné zdôraznia architektúru domu.
Vlastné firemné oddelenie výskumu vyvíja permanentne nové produkty a technológie, aby mohlo ponúknuť ešte viac komfortu a bezpečnosti. Pod zvučným názvom I-tec vyvinul Internorm sériu revolučných a na trhu smer určujúcich inovácií v oblasti okien a dverí.
Okná by mali chrániť pred vlámaním, vďaka ideálnej izolácii predchádzať tepelným stratám ako aj perfektným tienením udržiavať v miestnosti príjemný chlad. Všetky tieto funkcie sú spojené v rôznych I-tec inováciách pre okná od Internorm a môžu byť vďaka mnohým, individuálnym dizajnovým riešeniam perfektne prispôsobené Vášmu domovu. Inovatívne a moderné okná od spoločnosti Internorm spájajú ideálnym spôsobom dizajn, techniku a užívateľský komfort.
Aby ste získali ešte viac prirodzeného svetla do miestnosti, Internorm ponúka prémiové sklo s pokovením ECLAZ® už v štandarde pri všetkých oknách. Podiely modrej vo svetelnom spektre sa prechodom cez sklo zosilnia a zabezpečia až do 10% viac denného svetla - dokonca aj pri izolačnom 3-skle.

Adresa:
Galvaniho 15B, 82104 Bratislava
Telefón:
02 4363 2782
IČO:
44131259 (Dohľadať v ORSR)