Naturopat s. r. o.

Biorezonancia Sensitiv Imago 530 - zisťovanie: vírusy, baktérie, plesne a parazity, ťažké kovy, alergény, deficity látok v tele. Diagnostika živej kvapky krvi pod mikroskopom. Odstraňovanie vírusov, baktérií, parazitov a plesní plazmovým generátorom.

9 ročné skúsenosti s diagnózami, pomoc prírodnou cestou:
kožné problémy, ekzém, psoriáza, chronická únava, histamínová intolerancia, SIBO, crohnova choroba, alergie, astma, kašeľ, chlamýdie, borélia, stafylokoky a streptokoky, helikobakter, mykoplazma a ureaplazma, psychické problémy, ADHD, autizmus, skleróza multiplex, autoimunitné poruchy atď.

DIAGNOSTIKA A PORADENSTVO:
1, ANALÝZA ŽIVEJ KVAPKY KRVI pod mikroskopom v tmavom poli – na základe toho je možné ušiť hĺbkovú detoxikáciu na mieru, kontrolovať pravidelne vyplavovanie nánosov, chemikálií, ťažkých kovov do krvi, tie sa následne naviažu na sorbent a vylúčia von stolicou a močom.
2, BIOREZONANCIA Sensitiv Imago 530 - špičkový prístroj na meranie a analýzu zdravotného stavu, dokáže merať záťaže ŤAŽKÉ KOVY, CHEMKÁLIE, PARAZITY, BAKTÉRIE, PLESNE, alergény, niektoré krvné ukazovatele. Má presnosť až 96%, dokáže robiť analýzu po orgánoch.
3, ANALÝZA deficitov MINERÁLOV a STOPOVÝCH PRVKOV, ANTIOXIDANTOV a ďalších esenciálnych látok v tele
4, Výživové poradenstvo – zdravé a nezdravé potraviny, tvorba jedálneho lístka.

TERAPIA:
Odstraňovanie patogénov (baktérie, vírusy, parazity) pomocou plazmového generátora, väčšinou nie je potrebné “plazmovať” opakovane.

O NÁS:
Používame postupy, ktoré sú funkčné a overené na tisícoch klientov, iba prírodné produkty terapeutickej kvality.
Naturopat je človek, ktorý hľadá a odstraňuje z tela to, čo tam nepatrí, t.j. príčiny chorôb aby sa potom telo mohlo uzdraviť samo.

Adresa:
Bulharská 70, 82104 Bratislava
Telefón:
0911 933 798
IČO:
48142905 (Dohľadať v ORSR)

Kontaktný formulár