KLAMONT - Ladislav Katona

Predaj a montáž: automatické garážové brány (sekčné, rolovacie, výklopné). Dvere, priemyselné brány, automatické pohony na otváranie vonkajších brán (posuvné, krídlové), závory a zábrany. Pohony Came, Hormann. Klimatizácie Panasonic, LG.

Vítam Vás na mojej stránke.

Už od roku 2001 je moja práca úzko spätá s garážovými bránami a s pohonmi na otváranie vonkajších brán, či krídlové alebo posuvné. Už od roku 2001 chodím po stavbách a montujem garážové brány a pohony vstupných brán.

Za mojou prácou je skrytá hromada skúseností. V roku 2007 som sa rozhodol postaviť na vlastné nohy a stále som tu .... pre Vás.

Nesedím v kancelárii a nenaháňam zamestnancov.

Svojím zákazníkom sa nemusím vyhovárať, že ten montér to urobil tak alebo tak.

Ja sám chodím montovať Vaše garážové brány a pohony na vstupné brány a moje služby využívajú aj konkurenčné firmy.

Ja sám som zodpovedný za to, čo som namontoval a ako tá vec slúži.

Ja som spokojný a verím, že moji zákazníci tiež.

Mám rád kvalitu a kvalitu aj ponúkam...

Naše preferované značky, ktoré ponúkame sú garážové brány a pohony od nemeckej firmy Hörmann a pohony vstupných brán, závory od talianskej firmy Came.

Naša firma KLAMONT je dodavateľom garážových brán Hörmann a pohonov brán značky Came. Kvalitné značky v rozumnej cene. Ponúkame Vám len overené značky - Hörmann garážové brány a Hörmann priemyselné brány, pohony vstupnej brány Hörmann a Came, závory, parkovacie zábrany a cestné reťazové zábrany.
Vlastnosti naších značiek brán a pohonov - spoľahlivosť, bezpečnosť, kvalita, cena ale aj akcia, akčné ceny. Vlastnosti našej firmy - serióznosť, spoľahlivosť, odborná a kvalitná montáž, riešenie prípadnej poruchy aj po záruke.

Adresa:
Hlavná 10/10, 92505 Vozokany
Telefón:
0918 392 178
IČO:
43659659